MENSEN

sander.jpg  Sander Boerma
 Afgestudeerd aan de NHTV als allround verkeerskundige met  wegontwerp als afstudeerrichting. Houdt zich primair bezig  met dynamisch verkeersmanagement en lokale  verkeersvraagstukken.

E-mail: sander.boerma@movensis.nl

joost.jpg  Joost Boor
 Als vervoerkundige jarenlang intensief betrokken bij  verschillende ontwikkelingen in het openbaar vervoer,  zoals Transmodel en KAR.


E-mail: joost.boor@movensis.nl

marcel.jpg Marcel Fick
 Als verkeerskundige al jaren werkzaam op het gebied van  VRI’s (met KAR), met name gericht op de correcte  dynamische werking door middel van inregelen, meten,  beheren en aanpassen.

E-mail: marcel.fick@movensis.nl

wouter.jpg  Wouter Kooijman
 Afkomstig van de TU Delft met dynamisch verkeersgedrag  als specialisme. Binnen Movensis betrokken bij KAR en DRIS  gerelateerde projecten.


E-mail: wouter.kooijman@movensis.nl

blanco.jpg  Ger van der Peet
 Oudgediende in OV en de informatie techniek, waaronder  de ontwikkeling van Transmodel en IT manager voor  Nestlé. Sterk in projectmanagement met oog voor de  inhoud.

E-mail: ger.van.der.peet@movensis.nl

quincent.jpg  Quincent Ripassa
 Heeft planologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht.  De afgelopen jaren voornamelijk bezig geweest met  toegankelijkheid van bushaltes en projecten met  wachtruimtes en haltevoorzieningen.

E-mail: quincent.ripassa@movensis.nl

thomas.jpg  Thomas Walta
 Als ingenieur al jaren werkzaam in de informatie techniek  vanuit een procesmatige invalshoek op het gebied van  inkoop en implementatie. Focus binnen Movensis:  aanbestedingen en projectmanagement.

E-mail: thomas.walta@movensis.nl