Mensen

sander.jpg

Sander Boerma

Afgestudeerd aan de NHTV als allround verkeerskundige met wegontwerp als afstudeerrichting. Houdt zich primair bezig met dynamisch verkeersmanagement en lokale verkeersvraagstukken.

E-mail: sander.boerma@movensis.nl

joost.jpg

Joost Boor

Als vervoerkundige jarenlang intensief betrokken bij verschillende ontwikkelingen in het openbaar vervoer, zoals Transmodel en KAR.

E-mail: joost.boor@movensis.nl

marcel.jpg

Marcel Fick

Als verkeerskundige al jaren werkzaam op het gebied van VRI’s (met KAR), met name gericht op de correcte dynamische werking door middel van inregelen, meten, beheren en aanpassen.

E-mail: marcel.fick@movensis.nl

wouter.jpg

Wouter Kooijman

Afkomstig van de TU Delft met dynamisch verkeersgedrag als specialisme. Binnen Movensis betrokken bij KAR en DRIS gerelateerde projecten.

E-mail: wouter.kooijman@movensis.nl

ger.jpg

Ger van der Peet

Oudgediende in OV en de informatie techniek, waaronder de ontwikkeling van Transmodel en IT manager voor Nestlé. Sterk in projectmanagement met oog voor de inhoud.

E-mail: ger.van.der.peet@movensis.nl

quincent.jpg

Quincent Ripassa

Heeft planologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. De afgelopen jaren voornamelijk bezig geweest met toegankelijkheid van bushaltes en projecten met wachtruimtes en haltevoorzieningen.

E-mail: quincent.ripassa@movensis.nl

thomas.jpg

Thomas Walta

Als ingenieur al jaren werkzaam in de informatie techniek vanuit een procesmatige invalshoek op het gebied van inkoop en implementatie. Focus binnen Movensis: aanbestedingen en projectmanagement.

E-mail: thomas.walta@movensis.nl